Un local din Cluj face valuri pe internet. Este unic în lume

Postat la 30 octombrie 2015 676 afişări

Un local din Cluj face valuri pe internet. Este unic în lume

Primul pub kinetic steampunk s-a deschis recent la Cluj-Napoca şi deja se bucură de atenţie internaţională. Mai mult, străinii par să fi pus ochii pe local mai repede decât clujenii, pentru care deschiderea a rămas încă o „enigmă”. Enigma Cafe, căci aşa se numeşte localul, a fost redeschis de aproximativ o săptămână şi a venit cu noutăţi în materie de design care au ajuns să plaseze deja cafeneaua pe site-urile din întreaga lume: în prezent, este primul pub kinetic steampunk ce are nu mai puţin de şapte mecanisme în mişcare. Ideea este inspirată din viaţa reală, din tumultul vieţii şi din viteza cu care se derulează lucrurile.

Mişcarea este, aşadar, ideea de bază, tematica steampunk fiind aplicată acesteia. Designerii sunt Alexandru Tohotan si Zoltan Zelenyak, cei care au dat „culoare” şi localurilor Submarine Pub sau Joben Bistro din Cluj-Napoca.

Redecorarea a durat aproape doi ani, timp în care managerii s-au lovit de neîncrederea persoanelor din jur vizavi de un proiect atât de ambiţios şi, mai ales, atât de greu de realizat. Au fost însă foarte hotărâţi şi proiectul a reuşit. Este un „super record”, spun ei, această ilustrare a vieţii reale cu ajutorul sculpturilor kinetice, tema de bază fiind însăşi mişcarea.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj,
internet,
cluj napoca,
deschidere,
miscare
/actualitate/un-local-din-cluj-face-valuri-pe-internet-este-unic-in-lume-14868041
14868041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.