Un jandarm constănţean a imobilizat un bărbat care ameninţase cu un cuţit călătorii unui autobuz

Postat la 05 ianuarie 2013 14 afişări

Un bărbat care ameninţase cu un cuţit călătorii dintr-un mijloc de transport în comun din municipiul Constanţa a fost imobilizat de un jandarm care a urcat în autobuzul respectiv după ce mai mulţi cetăţeni i-au solicitat ajutorul.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Constanţa, vineri seară, plutonierul major Gabriel Tănase, care asigura paza şi protecţia instituţională la Consulatul General al Federaţiei Ruse din Municipiul Constanţa, a observat în interiorul autobuzului care circula pe linia 42, oprit la semaforul aflat la intersecţia străzii Mihai Viteazu cu bulevardului Ferdinand, mai multe persoane care strigau şi băteau cu palmele în geamul din spate al autobuzului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jandarm,
constănţean,
cuţit
/actualitate/un-jandarm-constantean-a-imobilizat-un-barbat-care-amenintase-cu-un-cutit-calatorii-unui-autobuz-10430811
10430811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.