Un fost poliţist din Vaslui a fost încătuşat de foştii colegi după ce a comis nu mai puţin de 10 jafuri

Postat la 23 februarie 2022 55 afişări

Un fost poliţist din Vaslui a fost încătuşat de foştii colegi după ce a comis nu mai puţin de 10 jafuri

Un fost poliţist din Vaslui a fost reţinut de foştii colegi, după ce ar fi comis nu mai puţin de 10 jafuri la mai multe farmacii şi săli de jocuri de noroc, dar şi la o bancă din Iaşi. Bărbatul îşi dăduse demisia din Poliţie în toamna anului 2020.

lulian Mădălin S. a fost prins marţi după ce luni întregi întreaga poliţie a fost pe urmele sale. Mădălin S. a fost admins în Poliţie în anul 2016, când a fost declarat admis la concursul organizat de Inspectoartul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit ziaruldevaslui.ro. Bărbatul se angajase la Inspectoratul de Poliţie din Vaslui în anul 2017 şi şi-a dat demisia în anul 2020.

Poliţistul a trecut însă de partea cealaltă a baricadei şi s-a apucat de infracţiuni.

Începând cu toamna anului trecut, tânărul vasluian a început să dea jaf după jaf, în zona Gării din laşi. A început să dea spargeri în farmacii, a continuat cu sălile de jocuri, iar zilele trecute, a trecut la lucruri serioase, încercând să pătrundă în sediul băncii Alpha Bank.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colegi,
fost politist,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.