Un fost mare atacant al Milanului în anii '90 a ajuns preşedinte în ţara lui

Postat la 14 octombrie 2017 229 afişări

Fostul mare fotbalist al Liberiei, George Weah, este aproape de a câştiga alegerile prezidenţiale din Liberia. Conform BBC, fostul fotbalist de la AC Milan a ieşit învingător în 11 dintre cele 15 regiuni ale ţării.

Un fost mare atacant al Milanului în anii '90 a ajuns preşedinte în ţara lui

Rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale din Liberia arată că fostul mare fotbalist, George Weah are un avantaj consistent faţă de principalul său contracandidat Joseph Boakai, fostul vicepreşedinte al ţării. Pentru a fi declarat învingător, Weah trebuie să adune peste 50 la sută din voturile exprimate.

Prima reacţie a venit de fostul coechipier al lui Weah la AC Milan, Paolo Maldini, care nu a mai aşteptat rezultatele finale.

"Îl felicit pe bunul meu prieten George Weah. A câştgat alegerile şi a devenit noul Preşedinte al Liberiei. Am încredere că omul umil şi generos pe care l-am întâlnit în urmă cu 20 de ani va fi liderul perfect pentru oamenii din ţara pe care o iubeşte teribil de mult. Din partea mea şi a familiei mele îţi transmit toată dragostea şi suportul nostru." a scris Paolo Maldini pe Instagram.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.