Un fost jucător din NBA a intrat pe lista Forbes a miliardarilor lumii

Autor: Petru Mazilu Postat la 30 octombrie 2023 27 afişări

Magic Johnson, fostul mare jucător de baschet din NBA, a fost inclus pe lista miliardarilor de către Forbes, potrivit BBC.

Un fost jucător din NBA a intrat pe lista Forbes a miliardarilor lumii

Fostul baschetbalist Magic Johnson a fost declarat miliardar de către Forbes, devenind astfel doar al patrulea atlet care intră în acest club exclusivist.

Revista de afaceri estimează averea lui Johnson la aproximativ 1,2 miliarde de dolari. Forbes susţine că Johnson a câştigat 40 de milioane de dolari din cariera sa în NBA. Ulterior, el a făcut afaceri care i-au adus o avere considerabilă.

Ceilalţi sportivi miliardari sunt baschetbaliştii Michael Jordan şi Lebron James, precum şi jucătorul de golf Tiger Woods.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
johnson,
miliardar,
forbes

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.