Un europarlamentar spune că, după modelul Viorica Dăncilă, şi Carmen Dan are acum un job bun

Autor: Laura Buciu Postat la 26 mai 2021 549 afişări

Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, are un job la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea şi funcţionarea tuturor registrelor naţionale notariale, spune, marţi, europarlamentarul USR PLUS, Vlad Gheorghe.

Un europarlamentar spune că, după modelul Viorica Dăncilă, şi Carmen Dan are acum un job bun

Europarlamentarul Vlad Gheorghe a postat, marţi seara, pe Facebook, faptul că fostul ministru de Interne, din perioada protestelor din 10 august, Carmen Dan are, acum, o slujbă importantă.

„Ne-a gazat, acum s-a angajat. Carmen Dan are un salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă şi a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru şefu'. Carmen Dan şi-a găsit o slujbă la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea şi funcţionarea tuturor registrelor naţionale notariale”, scrie europarlamentarul Vlad Gheorghe.

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a fost angajată pe un post de consultant la BNR şi va lucra alături de Mugur Isărescu la strategii de sustenabilitate şi energie verde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dăncilă,
carmen dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.