Un europarlamentar român a lansat partidul ADN. Formaţiunea va candida la alegerile din 2019

Autor: Ionel Dancu Postat la 14 octombrie 2018 73 afişări

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că a lansat partidul „Alternativa pentru Demnitate Naţională” - ADN, formaţiune care va candida la alegerile din 2019 şi care nu va face alianţe cu niciun partid care a fost „măcar o zi” la guvernare după 1989.

„Am lansat, astăzi, la Iaşi, Alternativa pentru Demnitate Naţională, prescurtat ADN, un proiect total nou, revoluţionar, care foloseşte tot ce înseamnă tehnologie modernă în era digitală pentru a reinventa ideea de formaţiune politică. Toate hibele care există acum în partidele tradiţionale, de la nepotism, incompetenţă, mediocritate, lipsă de transparenţă, corupţie, demagogie, toate sunt imposibile pe noua construcţie politică. Cei care vor activa în ADN vor şti în timp real ce se întâmplă în organizaţie, vor avea o voce proprie în funcţie de activitatea fiecăria, totul de întâmplă transparent, în mod real. Am reinventat ideea de partid politic printr-un partid ultramodern, adaptat erei digitale, cu inovaţii în premieră internaţională”, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, europarlamentarul Cătălin Ivan.

El a spus că partidul nu va avea preşedinte şi deciziile se vor lua prin consens.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IVAN,
PARTID,
ADN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.