Un deputat român: Am văzut locurile crimelor inimaginabile ale Hamas

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 decembrie 2023 34 afişări

„Am văzut cu ochii locurile crimelor inimaginabile ale Hamas împotriva cetăţenilor israelieni. Hamas trebuie eliminat total”, spune deputatul PNL Alexandru Muraru, după ce a fost în vizită în Israel.

Un deputat român: Am văzut locurile crimelor inimaginabile ale Hamas

„Am fost martor la urmările devastatoare ale atacurilor comise de Hamas şi Hezbollah. Văzând cu ochii mei distrugerile, suferinţa nevinovaţilor şi ruinele lăsate în urmă, mi-am dat seama de impactul nemilos al terorismului. Această experienţă m-a întărit în convingerea că terorismul nu este doar un atac asupra unui stat, ci un atac asupra umanităţii însăşi. Am văzut cu ochii locurile crimelor inimaginabile ale Hamas împotriva cetăţenilor israelieni. Hamas trebuie eliminat total, iar justiţia din Israel şi cea internaţională trebuie să găsească toţi criminalii şi civilii neafiliaţi care au participat la ucideri, răpiri, violuri, incendieri şi torturi”, transmite Alexandru Muraru.

El relatează că s-a întâlnit cu familia şi prietenii lui Inbar Haiman, o tânără curajoasă şi talentată cu cetăţenie română, tragic răpită de Hamas.

„Terorismul, aşa cum este manifestat de Hamas, este o forţă distructivă şi inacceptabilă care subminează pacea şi securitatea. Atrocităţile comise împotriva cetăţenilor nevinovaţi sunt acte de barbarie ce nu pot fi justificate sub nicio formă. Israelul, ca orice naţiune suverană, are dreptul inalienabil de a-şi apăra cetăţenii şi teritoriul împotriva ameninţărilor teroriste. Răspunsul ferm al Israelului în faţa atacurilor Hamas şi Hezbollah este de înţeles pentru a-şi asigura securitatea şi stabilitatea naţională, principii fundamentale pentru orice stat”, mai spune Muraru.

El a participat recent la o misiune de solidaritate în Israel, alături de membri ai parlamentelor din Europa, Parlamentul European, lideri civici şi oameni de afaceri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muraru,
israel,
hamas

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.