Un deputat PSD susţine REPETAREA referendumului pentru redefinirea familiei. Cu ce eveniment important l-ar cupla

Postat la 08 octombrie 2018 74 afişări

Deputatul PSD Elvira Şarapatin a declarat, luni, la Parlament, că din punctul său de vedere referendumul pentru familie s-ar putea repeta odată cu alegerile europarlamentare din anul 2019.

Un deputat PSD susţine REPETAREA referendumului pentru redefinirea familiei. Cu ce eveniment important l-ar cupla

„Din punctul meu de vedere, acest referendum se poate repeta şi ar fi în ordine. Da, aş susţine să se repete acest referendum odată cu europarlamentarele”, a declarat, luni, la Parlament, deputatul PSD Elvira Şarapatin.

Deputatul social-democrat a spus că i se pare „de neînţeles” rezultatul înregistrat la referendum şi că PSD poartă o parte din vină.

„E de neînţeles oarecum. Nu îmi explic acest fenomen. Publicitatea agresivă făcută de cei de la USR şi mai mulţi să ştiţi că a prins în rândul populaţiei. Şi noi suntem vinovaţi, ceilalţi, nu a fost destul de bine...noi nu prea am făcut multă campanie de informare. Păi de ce? Pentru că, din punct de vedere politic, ni s-a interzis aşa ceva. Nu ni s-a interzis, m-am exprimat eu greşit, dar nu trebuia să ne asumăm politic şi atunci timpul nostru, al parlamentarilor, a fost foarte scurt pentru aşa ceva, eu personal am fost şi am informat atât cât mi-a permis timpul (...) Trebuia să ne asumăm nu politic, dar să ne asumăm o campanie foarte puternică de informare şi noi membrii de partid”, a declarat Şarapatin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.