Un deputat PSD îi vrea la puşcărie pe protestatarii care „îngreunează exercitarea puterii de stat”

Postat la 03 martie 2017 74 afişări

Protestele care „îngreunează sau împiedică exercitarea puterii de stat” ar putea fi penale. Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru a iniţiat un proiect de lege prin care ''întreprinderea de acţiuni împotriva persoanelor sau bunurilor, săvârşite de una sau mai multe persoane împreună în scopul schimbării ordinii constituţionale ori a îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat'' se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Un deputat PSD îi vrea la puşcărie pe protestatarii care „îngreunează exercitarea puterii de stat”

Deputatul PSD  a declarat că a iniţiat această lege pentru că este de părere în România riscă să se atace esenţa statului de drept.

„În România libertatea, democraţia, dreptul de mişcare şi libera exprimare, nu pot merge până la nivelul la care, prin abordări extremiste, separatiste, revizioniste, se atacă esenţa statului român”, a spus deputatul PSD, conform televiziunilor de ştiri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
putere,
deputat,
psd,
protestatari,
puscarie,
actiuni,
bunuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.