Un deputat PSD doreşte să desfiinţeze radarele formate din echipaje de poliţie. Românii "s-au saturat de aceşti pândari"

Postat la 01 mai 2016 313 afişări

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu intenţionează să iniţieze un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de poliţie, susţinând că românii "s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie, stau ascunşi ca nişte şobolani să dea amenzi".

Un deputat PSD doreşte să desfiinţeze radarele formate din echipaje de poliţie. Românii "s-au saturat de aceşti pândari"

"Voi iniţia imediat după Paşte, o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim ştiri cum sunt reţinuţi , anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri", a scris deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Parlamentarul social-democrat susţine că în afară de a se purta "abuziv" cu fiecare conducător auto, "dur", "neelegant", nesociabil şi a avea singura menire de a da amenzi şi a lua puncte, poliţiştii de la radarele rutiere nu mai au nici un rol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-deputat-psd-doreste-sa-desfiinteze-radarele-formate-din-echipaje-de-politie-romanii-s-au-saturat-de-acesti-pandari-15278823
15278823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.