Un deputat din Iaşi cere prefectului din Suceava să închidă judeţul

Autor: Ilinca Nazarie Postat la 28 martie 2020 120 afişări

Un deputat din Iaşi cere prefectului din Suceava să închidă judeţul

Marius Bodea, fost liberal, acum deputat independent, face un apel către prefectul Sucevei să închidă judeţul pentru a limita răspândirea virusului în celelalte judeţe ale Moldovei. Bodea cere şi testarea tuturor cadrelor medicale din Suceava.

Deputatul ieşean Marius Bodea, fost liberal, acum independent, cere, sâmbătă, într-un comunicat de presă, închiderea judeţului Suceava.

„Închiderea judeţului este o măsură de protecţie în primul rând a Sucevei, pentru că ar stopa intrarea în judeţ a altor infectaţi şi ar creşte eficienţa folosirii resurselor concentrate acolo. Judeţul Suceava trebuie ajutat ACUM de toată România! Soluţia nu este «închidem şi abandonăm»!", susţine Marius Bodea.

Acesta precizează că Suceava a fost ajutată deja de către medicii SMURD Iaşi şi că „ar trebui trimise forţe medicale din ţară pentru a aplica măsuri de control a focarului".

Bodea cere şi testarea tuturor cadrelor medicale din Suceava.

„Acţiunea de a închide judeţul Suceava are şi rolul de a limita răspândirea virusului în celelalte judeţele ale Moldovei. Guvernul trebuie să trimită ACUM echipamentele necesare pentru ca toate cadrele medicale din Suceava să fie testate de Covid-19!", se mai arată în comunicatul transmis de deputatul ieşean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deputat,
suceava,
închidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.