Un cutremur semnificativ s-a petrecut azi-noapte în România. Ce magnitudine a înregistrat seismul

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 mai 2021 257 afişări

Un cutremur cu magnitudinea 4,7 a avut loc, marţi noaptea, în zona seismică Vrancea, Buzău. Seismul s-a simţit şi în Capitală.

Un cutremur semnificativ s-a petrecut azi-noapte în România. Ce magnitudine a înregistrat seismul

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), seismul s-a produs la ora 00.30, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Cutremurul a avut magnitudinea 4.7 şi s-a produs la adâncimea de 131 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 72 km E de Braşov, 75 km NE de Ploieşti, 11 8km V de Brăila, 119 km S de Bacău, 119 km V de Galaţi, 126 km N de Bucureşti, 150 km NE de Piteşti, 187 km E de Sibiu, 191 km N de Ruse şi 199 km SV de Iaşi.

ISU Bucureşti-Ilfov a postat un mesaj pe Facebook: „În urmă cu puţin timp s-a produs un cutremur. Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului. În acest moment efectuăm recunoaşteri în teren pentru a identifica posibile pagube”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
buzău,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.