Un controversat aristocrat britanic, dispărut în urmă cu 40 de ani, a fost declarat mort

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 februarie 2016 381 afişări

Un controversat aristocrat britanic, dispărut în urmă cu 40 de ani, a fost declarat mort

Lordul Lucan, un personaj extrem de controversat în Marea Britanie, a dispărut fără urmă la scurt timp după ce dădada ce îngrijea cei trei copii ai săi a fost ucisă. Sandra Rivett a fost găsită fără suflare la casa aristocratului din centrul Londrei, iar Lucan a fost privit ca principal suspect.

Acesta a dispărut însă, iar în 1999 a fost declarat mort de către un complet de judecată. Au apărut însă apoi declaraţii ale mai multor persoane care susţineau că l-au văzut pe Lucan în diverse părţi ale lumii, precum Australia, Irlanda, Africa de Sud sau Noua Zeelandă. Un martor a declarat chiar că Lordul Lucan trăia ca un hipiot în mijlocul unei jungle din India.

George Bingham, singurul fiu al lui Lucan, a depus o cerere pentru a i se emite certificatul de deces al tatălui său, astfel încât să poată prelua, prin moştenire, titlul de Lord.

În aceste condiţii, Înalta Curte din Londra a răspuns astăzi pozitiv cererii lui Bingam. “Sunt extrem de mulţumit de această decizie”, a spus el reporterilor. “E o soluţie ce trebuia dată cu mult timp în urmă.”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-controversat-aristocrat-britanic-disparut-in-urma-cu-40-de-ani-a-fost-declarat-mort-15028495
15028495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.