Un cioban din judeţul Hunedoara a devenit şomer la 95 de ani

Postat la 24 februarie 2012 48 afişări

Un cioban în vârstă de 95 de ani din localitatea hunedoreană Vâlcelele Rele, care are contract de muncă doar din anul 2008, deşi lucrează de 70 de ani, a devenit şomer, începând de joi, după ce a fost trimis în şomaj de către proprietarul turmei de oi.

Ştefan Grosu este cioban de peste 70 de ani, însă numai din anul 2008 a fost angajat cu carte de muncă de proprietarul unui turme de oi, pentru o stână din localitatea Ciula Mare, din Ţara Haţegului, în judeţul Hunedoara. Bătrânul a fost trimis în şomaj după ce turma de oi a fost dusă la câmpie pe timp de iarnă, urmând să fie reangajat în luna aprilie. Ştefan Grosu a mers la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara pentru a-şi depune actele de şomaj şi pentru a beneficia de banii de şomaj.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
somaj,
cioban,
oi,
Vâlcelele Rele
/actualitate/un-cioban-din-judetul-hunedoara-a-devenit-somer-la-95-de-ani-9339030
9339030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.