Un celebru fotograf britanic, fascinat de Salina Turda: „Este un monument de o frumuseţe incontestabilă” – FOTO

Postat la 01 februarie 2016 381 afişări

Un celebru fotograf britanic, fascinat de Salina Turda: „Este un monument de o frumuseţe incontestabilă” – FOTO

Celebrul fotograf britanic Richard John Seymour s-a declarat fascinat de Salina Turda din judeţul Cluj, pe care a descris-o ca fiind un monument istoric de o frumuseţe incontestabilă. Fotografiile sale din Salina Turda au fost expuse la Londra.

Salina Turda este prezentată drept „o atracţie turistică neobişnuită” ce este vizitată anual de mii de turişti care coboară în fosta mină de sare pentru a juca mini-golf, bowling sau pentru a se plimba cu barca pe lacul din interior, dar şi de persoane cu afecţiuni ale sistemului respirator, transmite Agerpres, care citează site-ul thespaces.com.

Foto: Richard John Seymour

Citiţi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-celebru-fotograf-britanic-fascinat-de-salina-turda-este-un-monument-de-o-frumusete-incontestabila-foto-15016000
15016000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.