Un preot din Covasna este cântăreţ rock şi blogger. Cum se împarte între biserică, chitară şi calculator VIDEO

Postat la 31 ianuarie 2016 329 afişări

Un preot din Covasna este cântăreţ rock şi blogger. Cum se împarte între biserică, chitară şi calculator VIDEO

Rock şi biserică. La prima vedere, alăturarea acestor cuvinte pare nepotrivită, dar un preot din Covasna a reuşit să le îmbine perfect. Cântă la chitară, scrie poezii şi îl slujeşte pe Dumnezeu. Deşi e proaspăt uns părinte, duhovnicul şi-a făcut un obicei din a posta pe internet înregistrări cu el pe diferite teme. Astfel, a devenit şi un blogger de succes.

Preotul rocker a devenit o celebritate pe Facebook, informează RomâniaTV. Vasile Antonie Tămaş are 26 de ani şi slujeşte la Vâlcele în Covasna din noiembrie anul trecut, dar deja întreg internetul, dar şi enoriaşii îl iubesc pentru deschiderea lui.

Cititi mai multe pe www.RomâniaTV. net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covasna,
preot,
biserica,
rock,
chitara,
calculator,
cantaret
/actualitate/un-preot-din-covasna-este-cantaret-rock-si-blogger-cum-se-imparte-intre-biserica-chitara-si-calculator-video-15013257
15013257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.