Un bărbat fără mâini şi picioare din Moldova, condamnat pentru că “a bătut” un poliţist

Postat la 27 ianuarie 2018 304 afişări

Un bărbat fără mâini şi fără picioare este acuzat că a bătut un poliţist, ca drept urmare a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, însă a fost amnistiat.

Un bărbat fără mâini şi picioare din Moldova, condamnat pentru că “a bătut” un poliţist

Deşi Nicolae Ceban nu mai are nici mâini şi nici picioare, acest fapt nu i-a împiedicat pe oficialii de peste Prut să-l considere vinovat de fapte de agresiune fizică îndreptate împotriva unui poliţist, scrie Pro TV Chişinău.

 

“Sincer nu m-am aşteptat. Eu ştiu că eu nu sunt vinovat cu absolut nimic. În primul rând, nu l-am bătut şi nu a fost totul aşa cum spune el şi nu ştiu de ce judecătorul aşa a decis,” a mărturisit Nicolae Ceban.

 

Judecătoria Chişinău a admis că bărbatul se face responsabil de hugalism. Pentru fapta sa a primit un an de închisoare cu suspendare, în cazul său declanşându-se procedura de amnistie. Chiar dacă a scapat de executarea pedepsei, Nicolae Ceban va rămâne cu cazierul pătat.

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.