Un bărbat de 38 de ani din Bucureşti a murit din cauza gripei porcine. Este primul caz înregistrat la noi

Postat la 04 februarie 2016 255 afişări

Un bărbat de 38 de ani din Bucureşti a murit din cauza gripei porcine. Este primul caz înregistrat la noi

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisible (CNSCBT) a anunţat astăzi că s-a înregistrat primul deces datorat gripei porcine.

 

Bărbatul avea 38 de ani şi locuia în Bucureşti. El nu a fost vaccinat antigripal, iar celelalte afecţiuni pe care le avea au dus la complicaţii şi, în final, la deces.

 

În raportul publicat de Institutul Naţional de Sănătate Publică, 72 de pacienţi cu gripă au fost confirmaţi doar în ultima săptămână. De asemenea, alte 23 de cazuri sunt cu gripă sezonieră.

 

Până în acest moment au fost vaccinate 563.000 de persoane, însă Ministerul Sănătăţii a precizat că mai pot fi vaccinate alte cazuri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-barbat-de-38-de-ani-din-bucuresti-a-murit-din-cauza-gripei-porcine-este-primul-caz-inregistrat-la-noi-15032273
15032273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.