Un bărbat câştigă 2 milioane de euro pe an, dar nu-i spune soţiei şi o pune să plătească chiria

Autor: Andreea Tobias Postat la 13 noiembrie 2022 4037 afişări

Un bărbat a câştigat 2 milioane de euro pe an, dar nu i-a spus soţiei şi o punea să plătească chirie, 500 de dolari pe lună.

Un bărbat câştigă 2 milioane de euro pe an, dar nu-i spune soţiei şi o pune să plătească chiria

Femeia şi-a cunoscut soţul în urmă cu 4 ani pe internet. El era student, iar ea lucra cu normă întreagă ca tehnician medical.

Bărbatul era muncitor, ambiţios şi avea obiective. "Sunt câteva dintre calităţile care m-au atras la el. Este imigrant şi cunoşteam dificultăţile economice ale familiei sale", a povestit femeia, conform Il Messagero.

La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit.

Bărbatul a absolvit facultatea şi s-a angajat.

"Îl întrebam de salariu şi îmi spunea că este de 60.000 de dolari (pe an - n.r.). Nu m-am gândit prea mult la asta şi am continuat să trăiesc. Câştigam doar 20 de dolari pe oră şi aveam o mulţime de împrumuturi pe care de obicei le plăteam", îşi continuă povestea femeia.

Un an mai târziu, el s-a mutat într-un alt oraş, în timp ce ea s-a chinuit să-şi găsească un loc de muncă şi a rămas acasă timp de trei luni.

"Nu a vorbit niciodată cu mine despre finanţele sale, a luat un împrumut pentru o casă de 400.000 de dolari cu un salariu de 60.000 de dolari. Nu i-am dat atenţie, el s-a ocupat de finanţe şi taxe de când ne-am căsătorit", declară aceasta.

Apoi, femeia a decis să cumpere o casă pentru mama şi sora ei. "Am găsit casa perfectă, iar banca mi-a cerut declaraţia de impozit pentru ultimii trei ani". I-a cerut soţului ei să îi trimită declaraţia, dar acesta a insistat că vrea să vorbească cu banca, spunând că se va ocupa de situaţie: "A încercat să mă convingă că banca lui era mai bună decât a mea, dar eu deja blocasem afacerea".

În cele din urmă, după multe discuţii, bărbatul i-a trimis declaraţia de impozit, din care a reieşit că ar câştiga 2 milioane de euro pe an.

"În tot acest timp s-a certat cu mine din cauza unor mici cheltuieli. Şi-a cumpărat o Toyota din 2007 cu banii mei şi continuă să mă taxeze cu 500 de dolari pe lună pe chirie. Nu înţeleg cum de a făcut rost de atâţia bani şi de ce a încercat să-i ascundă de mine", îşi termină povestea femeia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bărbat,
câştig,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.