Un bărbat a pierdut dreptul de a conduce până în anul 3001

Postat la 27 iulie 2017 62 afişări

Leonard Davie şi-a pierdut dreptul de a conduce până în anul 3001. Nu, nu este un typo, ci Davie îşi va putea folosi permisul din nou abia când va împlini frumoasa vârstă de 1046 de ani, informează site-ul australian 9news.com.au

Un bărbat a pierdut dreptul de a conduce până în anul 3001

Se pare că bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost de oprit de poliţie şi supus unui test de alcoolemie. Acesta l-a trecut, dar nu avea permisul la el. Poliţia a verificat şi a văzut că Davie avea un permis ce expirase în 1983.

Verificări ulterioare au descoperit că permisul bărbatului fusese anulat în 1988 până în decembrie 3001. Reporterii l-au întrebat cum a reuşit să primească o pedeapsă atât de mare, iar bărbatul a spus că nu a fost implicat în niciun accident, ci a acumulat puncte de penalizare. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.