Un bărbat a fost ucis în bătaie după ce şi-a protejat copilul în urma unei bătăi la şcoală

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 mai 2023 286 afişări

Un tată din Maryland a fost bătut cu brutalitate, până la moarte, în faţa casei sale, în timp ce îşi proteja copiii de un grup de adolescenţi şi adulţi care intenţionau să termine o bătaie începută la şcoală.

Un bărbat a fost ucis în bătaie după ce şi-a protejat copilul în urma unei bătăi la şcoală

Christopher Michael Wright, în vârstă de 43 de ani, se afla în faţa casei sale vineri când a fost confruntat de trei adolescenţi şi doi adulţi care îl căutau pe fiul de 14 ani al logodnicei sale, care se bătuse cu un alt adolescent la şcoală, a relatat WBAL-TV.

Când Wright le-a spus grupului că băiatul nu avea de gând să iasă să se bată, aceştia i-ar fi răspuns: „Dacă nu se va bate el, atunci te vei bate tu”, a declarat logodnica lui Wright, Tracy Karopchinsky, pentru postul de televiziune.

Grupul l-a atacat pe Wright, care a fost apoi dus la un spital unde a murit a doua zi, în urma unui traumatism cranian.

Cei trei copii ai lui Karopchinsky erau toţi acasă în acel moment.

"Tatăl meu şi cu mine am încercat să ne uităm pe camere, iar în prima înregistrare video care apare este fiul meu de 12 ani care ţipă <Tati, tati, tati> şi aleargă din casă în stradă pentru a-şi ajuta tatăl", a spus femeia: „Nu m-am mai putut uita după aceea. Pur şi simplu nu am mai putut".

Reprezentanţii şcolii au confirmat bătaia de la şcoală şi au declarat că acum cooperează cu poliţia pentru anchetă.

Deocamdată nu au fost formulate acuzaţii împotriva niciuneia dintre persoanele implicate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bărbat,
bătaie,
omor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.