Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenţă la Istanbul după ce un motor a luat foc

Autor: Ioana Bojan Postat la 25 aprilie 2015 79 afişări

Un avion al companiei Turkish Airlines, care decolase din Milano (Italia) către Turcia, a efectuat sâmbătă o aterizare de urgenţă pe aeroportul Attaturk din Istanbul, după ce un motor a luat foc, relatează Todays Zaman în ediţia online.

Pasagerii avionului, care efectua o cursă de la Milano către Istanbul, au fost evacuaţi în siguranţă, potrivit unui comunicat al companiei Turkish Airlines.

Posturile de televiziune au prezentat imagini cu avionul Airbus A320 în timp ce ateriza pe aeroportul Attaturk, în care pot fi văzute scântei şi fum. Pompierii au intervenit rapid şi au stins focul.

"Cursa Turkish Airlines TK 1878 de la Milano către Istanbul a ratat aeroportul Attaturk la prima încercare de aterizare. A ieşit de pe pistă după ce a anunţat o aterizare de urgenţă", a declarat Ali Genc, un purtător de cuvânt al companiei. "Toţi cei 97 de pasageri au fost aduşi la terminal fără probleme de sănătate. Motivul incidentului va fi cunoscut după o investigaţie", a adăugat el.

Incidentul de sâmbătă intervine după o serie de alerte false cu bombă care au vizat recent avioane ale companiei Turkish Airlines.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURCIA,
AVION,
/actualitate/un-avion-turkish-airlines-a-aterizat-de-urgenta-la-istanbul-dupa-ce-un-motor-a-luat-foc-14154970
14154970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.