Un avion cu 112 pasageri a aterizat de urgenţă pe Otopeni

Autor: Cosmin Pirv Postat la 08 septembrie 2023 28 afişări

Un avion care efectua o cursă Antalya – Praga, cu 112 pasageri la bord, a aterizat, vineri dimineaţa, de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, după ce echipajul a sesizat scurgeri de combustibil.

Un avion cu 112 pasageri a aterizat de urgenţă pe Otopeni

În cursul dimineţii de vineri, o aeronavă aparţinând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice, respectiv scurgeri de combustibil.

Imediat, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgenţă, format din pompieri şi ambulanţe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB.

La ora 7.28, avionul a aterizat în siguranţă şi urmează să îşi continue zborul către Praga, după verificările tehnice.

Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale, fără nicio problemă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
combustibil,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.