Umilinţa prin care a trecut un tată care şi-a dus copilul în scaun cu rotile să viziteze Castelul Corvinilor. Ce i-a spus o supraveghetoare

Postat la 13 septembrie 2019 146 afişări

Părintele unui copil care, temporar, este în scaun cu rotile a trăit experienţe neplăcute la Castelul Corvinilor din Hunedoara, unde o supraveghetoare i-a spus că nu are voie cu căruciorul în interiorul castelului. Conducerea unităţii spune că femeia a făcut „exces de zel”.

Umilinţa prin care a trecut un tată care şi-a dus copilul în scaun cu rotile să viziteze Castelul Corvinilor. Ce i-a spus o supraveghetoare

George Măgureanu a povestit, pe Facebook, ce a păţit, în 4 septembrie, când a vizitat Castelul Corvinilor, împreună cu fiul său, imobilizat într-un scaun cu rotile.

„Pe finalul vacanţei de vară am decis să bucur copilul meu cel mic cu câteva dintre locurile unice ale acestei ţări, nesocotind faptul că temporar este ţintuit în scaun rulant. (...) Cu o zi înainte de a ajunge la Castelul Huniazilor, am sunat să întreb în ce măsură am acces cu căruciorul rulant al fiului. Mi s-a răspuns politicos că <foarte puţin, în curtea interioară, la fântană şi veţi afla legenda fântânii, pentru că sunt scări şi nu ştiu cum veţi putea urca>. Nu mi s-a spus nimic despre vreo interdicţie sau restricţie a accesului cu scaunul cu rotile. Am decis cu cel mic că merită.

Drept pentru care am ajuns la Castelul Corvinilor. Ciuciu acces pentru aştia în cărucioare. Ok. Înţeleg că e monument istoric şi nu se poate aduce atingere aspectului şi arhitecturii. Dar s-au putut pune turnicheţi metalici la intrare, pentru scanarea biletelor”, a scris bărbatul pe reţeaua de socializare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castel,
copil,
vizita,
tata,
trecere,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.