ULUITOR: Unde vor învăţa elevii acestei şcoli supraaglomerate

Postat la 20 februarie 2018 76 afişări

Primăria Timişoara a cumpărat şase containere în care vor învăţa aproximativ 170 de elevi înscrişi la Şcoala Generală Nr. 30, care este supraaglomerată, astfel că sute de copii merg la cursuri după-amiaza, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ULUITOR: Unde vor învăţa elevii acestei şcoli supraaglomerate

Viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că cele şase containere au costat aproximativ 100.000 de euro. În cel mult două luni, în jur de 170 de elevi de la Şcoala Generală Nr. 30 vor putea învăţa în containere, care vor fi montate în curtea unităţii de învăţământ.

“Cele şase containere, care au dimensiunile unor săli de clasă standard, au ajuns astăzi (n.r. marţi) la Şcoala Generală Nr. 30. Este vorba de un ansamblu modular format din şase săli de clasă, un coridor central, două spaţii pentru toalete şi un spaţiu pentru toalete pentru persoane cu handicap. Va fi o mini-şcoală care va avea şase clase, cu toate utilităţile necesare, cu geamuri de dimensiuni considerabile astfel încât luminozitatea să fie una foarte bună. Containerele vor fi montate în zilele următoare, după care se va face racordul la utilităţi. În maxim două luni, elevii ar putea învăţa în aceste săli de clasă”, a afirmat Dan Diaconu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.