Uluit de înfrângere, PDL caută vinovaţii: Dacă mergeam singuri în alegeri, nu pierdeam în halul ăsta! Se aşteaptă demisia lui Blaga. ARD este istorie

Postat la 11 decembrie 2012 8 afişări

Faptul că nu au câştigat niciun co­legiu uninominal din "prima", că liderii lor aşteaptă loteria reîmpărţirii şi că sunt ju­deţe, precum Vrancea sau Galaţi, în care au ieşit pe locul al treilea, în spatele PPDD i-a uluit pe cei din ARD (alianţa formată de PDL, PNŢCD şi Forţa Civică).

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda şi-a înaintat ieri demisia, şeful par­tidului Vasile Blaga a fost surclasat în colegiul din Timiş în care a candidat, Mihai Răzvan Ungureanu, candidat în Arad riscă să nu intre în Parlament, iar Bucureştiul a fost câştigat în toate cele 40 de colegii cu peste 50% din voturi de USL - iată dimensiunea înfrângerii celor din ARD. Duminică seara, la o oră de la anun­ţul rezultatelor, în sediul de campanie al ARD din Bucureşti bătea vântul. Ieri liderii acestei alianţe au început să mai deschidă gura, pe măsură ce rezultatele venite de la BEC consemnau un scor în creştere al USL şi în scădere al ARD, care are acum între 16 şi 17 procente. La Bucureşti, după ce au pierdut în toate colegiile, ei nu speră la redistribuire la mai mult de 3-4 mandate de deputat şi 2-3 de senator.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
blaga,
ard,
istorie,
parlamentare
/actualitate/uluit-de-infrangere-pdl-cauta-vinovatii-daca-mergeam-singuri-in-alegeri-nu-pierdeam-in-halul-asta-se-asteapta-demisia-lui-blaga-ard-este-istorie-10384141
10384141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.