Ultimul trend în consumul de canabis: somonul infuzat cu esenţă de marijuana

Postat la 18 septembrie 2015 695 afişări

Ultimul trend în consumul de canabis: somonul infuzat cu esenţă de marijuana

Ţigările şi prăjiturelele (brownies) sunt metode arhicunoscute de a consuma canabis, însă o metodă mai elegantă a ieşit la suprafaţă.

Jason Pollack s-a gândit să infuzeze somonul cu tinctură de canabis pentru sărbătoarea 4/20, ziua în care se sărbătoreşte consumul de marijuana. "Am combinat două lucruri pe care oamenii le îndrăgesc", a spus Pollack, conform The Guardian.

Jason Pollack s-a născut şi a trăit în New Jersey apoi a trebuit să se mute în Colorado pentru facultate. După absolvire, el a lucrat în domeniul finanţelor o perioadă, dar s-a plictisit şi s-a îndreptat spre o pasiune mai veche, gătitul. "Tot timpul am fost obsedat de mâncare", a mărturisit Pollack.

A fost greu să găsească tipul de mâncare favorit în Denver, aşa că s-a hotărtât să pornească o afacere, a deschis Rosenbergs Bagels and Delicatessen, magazin ce vindea produse precum sandivşuri sau "lox", file de somon servit într-un covrig cu cremă de brânză.

Prima încercare de a infuza somonul cu canabis a fost cam puternică pentru consumatori, dar apoi şi-a ajustat dozajul şi a găsit combinaţia perfectă. La fiecare 85 de grame de somon se pun 10 miligrame de tinctură.

Pentru a produce somonul infuzat cu canabis, primul pas este producerea tincturi care se face prin înăbuşirea plantei de canabis în alcool, apoi fierbe lichidul, fără a activa THC-ul. Apoi adaugă tinctura reţetei clasice folosite pentru a  prepara somonul.

Jason Pollack nu se opreşte doar la somon şi vrea să creeze şi o supă infuzată cu canabis.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ultimul-trend-in-consumul-de-canabis-somonul-infuzat-cu-esenta-de-marijuana-14721662
14721662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.