Ultimul suspect retinut in cazul Bahaian, arestat preventiv pentru 29 de zile

Postat la 19 ianuarie 2010 12 afişări

Magistratii Tribunalului Ialomita au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a suspectului retinut, marti, in dosarul in care patronul clubului Gloria Buzau, Sergiu Bahaian, lider al unei grupari specializate in infractiuni economice, este acuzat de uciderea a patru persoane.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Ialomita, Dan Negurean, in varsta de 53 de ani, a fost arestat preventiv pentru constituire de grup infractional organizat si complicitate la inselaciune in conventii prin emiterea de cec-uri si alte instrumente de plata fara acoperire care au provocat consecinte deosebit de grave. Avocatii lui Negurean pot face recurs la aceasta decizie in termen de 24 de ore.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ultimul-suspect-retinut-in-cazul-bahaian-arestat-preventiv-pentru-29-de-zile-5376216
5376216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.