Ultimul sezon al serialului "Game of Thrones" a avut premiera la New York

Postat la 04 aprilie 2019 256 afişări

Al optulea şi ultim sezon al serialului de televiziune de succes produs de HBO "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor" a avut premiera de gală la New York, iar starurile care au păşit pe covorul roşu au vorbit despre experienţele lor din timpul filmărilor, relatează Reuters.

Ultimul sezon al serialului "Game of Thrones" a avut premiera la New York

Printre actorii care au fost prezenţi la eveniment s-au numărat atât cei care au jucat în ultimele episoade, cât şi cei ale căror personaje au fost eliminate în sezoanele anterioare. Aceştia au vorbit atât despre suvenirele luate de pe platourile de filmare, cât şi despre relaţiile care s-au format între ei.

Sophie Turner, interpreta Sansei Stark, a spus că îi va fi dor de lunile de filmare pentru cel de-al optulea sezon, petrecute în Irlanda de Nord. "Unele dintre amintirile mele cele mai dragi sunt cu noi toţi ghemuiţi în paltoane, încercând să ne încălzim", a declarat aceasta. Turner a mai spus că a păstrat unul dintre corsetele purtate de personajul său ca suvenir.

Pilou Asbaek, interpretul lui Euron Greyjoy, şi Conleth Hill, cel care l-a jucat pe eunucul Varys, au spus că au păstrat de la filmări câteva inele. Actorul Richard Dormer, cunoscut pentru rolul cavalerului Beric Dondarrion, a păstrat un petic pentru ochi, simbol al personajului său.

Deşi filmările au început în octombrie 2017, detaliile despre acţiunea ultimului sezon au fost ţinute secrete.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premiera,
sezon,
serial

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.