ULTIMĂ ORĂ: Proprietarii Dedeman dau încă o lovitură uriaşă. Tranzacţie surpriză anunţată astăzi

Postat la 16 februarie 2018 1838 afişări

Fondatorii Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România, vor să achiţioneze un pachet de 63,27 milioane de acţiuni, echivalentul a 55,5% din producătorul de cărămidă Cemacon Cluj (CEON), al doilea jucător după cota de piaţă din ţară, reprezentând o tranzacţie de 34,8 mil. lei. Oferta se va desfăşura între 22 februraie şi 14 martie, iar intermediarul acesteia va fi BT Capital Partners.

ULTIMĂ ORĂ: Proprietarii Dedeman dau încă o lovitură uriaşă. Tranzacţie surpriză anunţată astăzi

Fraţii Pavăl au deja în portofoliu o participaţie de 40,8% din Cemacon. Acţiunile Cemacon au scăzut ieri cu 5,94%, până la o cotaţie de 0,57 lei, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 89.000 lei. Capitalizarea bursieră a producătorului de cărămizi a ajuns la 64,97 milioane lei (14,12 milioane euro), după ce în ultimul an s-au realizat tranzacţii în valoare de 13,3 milioane lei, ce au antrenat o apreciere de peste 40%.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.