Ultilizatorii de iPhone pot trimite mesaje offline pe WhatsApp

Postat la 25 ianuarie 2017 395 afişări

iPhone prezintă o nouă opţiune utilizatorii săi. De acum pot trimite mesajele offline pe WhatsApp; acestea se salvează automat şi vor fi livrate imediat ce telefonul are acces la internet. Utilizatorii de Android au deja această caracteristică WhatsApp, conform Daily Mail.

Ultilizatorii de iPhone pot trimite mesaje offline pe WhatsApp

Cei care vor să beneficieze de noua îmbunătăţire  trebuie să îşi descarce ultima versiune WhatsApp. Aceasta îţi va permite, de asemenea, să trimiţi 30 de fotografii sau videoclipuri odată, până acum limita fiind de 10.  WhatsApp a făcut o serie de îmbunătăţiri în ultimile luni. De exemplu, în decembrie, compania deţinută de Facebook a permis utilizatorilor să editeze mesajele trimise, înainte de a fi citite.

WhatsApp pare să testeze noua opţiune pentru iPhone, conform unei imagini postate pe Twitter. În noiembrie, aplicaţia a lansat oficial şi serviciul de video calling la nivel global pentru utilizatorii iOS, Android şi Windows Phone.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.