UE s-ar putea SCHIMBA RADICAL! Cum ar putea arăta în viitor Uniunea Europeană

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 23 septembrie 2016 2043 afişări

Guvernul ungar ar putea propune schimbarea Constituţiei Ungariei sau a reglementărilor Uniunii Europene, în cazul în care referendumul din data de doi octombrie asupra cotelor de imigranţi va fi valid, a declarat şeful de Cabinet al premierului Viktor Orban, Janos Lazar, citat de site-ul Reuters.

UE s-ar putea SCHIMBA RADICAL! Cum ar putea arăta în viitor Uniunea Europeană

Potrivit cotidianului Nepszabadsag , Budapesta ar putea solicita modificarea Tratatului UE de la Lisabona în privinţa consolidării suveranităţii statelor membre ale UE, în cazul în care cetăţenii vor vota împotriva relocării imigranţilor în Ungaria de către Uniunea Europeană, fără aprobarea Parlamentului.

Premierul ungur a declarat în cadrul unui interviu că Uniunea Europeană ar trebui să reunească şi să deporteze toţi imigranţii în tabere de refugiaţi supravegheate, aflate în afara frontierelor Blocului comunitar, de unde pot solicita azil.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uniunea europeana,
viitor,
imigranti,
ungaria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.