UE ne intreaba: cum ar trebui cheltuiti banii pentru sustinerea agriculturii?

Postat la 25 august 2012 13 afişări

Ar trebui sa promovam culturile modificate genetic? Cum ar trebui etichetate produsele alimentare? Cum ar trebui sa fie subventionati fermierii europeni? Cum ar trebui rezolvata problema supraproductiei agricole?

Politica Agricola Comuna (PAC) este una dintre cele mai importante politici ale UE, care afecteaza viata de zi cu zi a fiecaruia dintre cele 500 de milioane de cetateni ai Uniunii. In prezent, aceasta politica se afla in proces de reforma, pe aceasta tema avand loc o dezbatere publica. In cadrul acestei dezbateri, Parlamentul European a lansat un proces de consultare a cetatenilor, care isi pot exprima opinia prin intermediul unui chestionar disponibil la adresa http://www.food4.eu/ro/have_your_say.html.

Toate raspunsurile vor fi centralizate intr-un document de care Parlamentul European va tine cont in elaborarea unei pozitii referitoare la reforma PAC.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ue-ne-intreaba-cum-ar-trebui-cheltuiti-banii-pentru-sustinerea-agriculturii-9979857
9979857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.