Udrea: PNL si PSD sunt lupi vopsiti care s-au infruptat de la masa bogata a statului

Postat la 27 octombrie 2010 11 afişări

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a sustinut, miercuri, in plen, ca motiunea de cenzura este un demers "fals si ipocrit", iar parlamentarii opozitiei au imbracat doar pentru o clipa haina intereselor publice si a compasiunii fata de cetatenii afectati de criza.

"PSD si PNL nu sunt, asa cum se pretind, cainii de paza ai democratiei, sunt lupi vopsiti care, ani in sir, s-au infruptat de la masa bogata a statului in defavoarea celor pe care astazi pretind ca ii slujesc si ca ii reprezinta", a spus Elena Udrea.Ea a intrebat cum ar putea cele doua partide sa fie aliate ale cetatenilor cand unii dintre reprezentantii lor sunt "exponenti sau umili servitori" ai patronilor celor mai mari escrocherii din istoria moderna a Romaniei - Caritas, Safi si FNI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Udrea,
parlament,
PNL,
PSD,
lupi
/actualitate/udrea-pnl-si-psd-sunt-lupi-vopsiti-care-s-au-infruptat-de-la-masa-bogata-a-statului-7587015
7587015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.