Udrea: Eu şi susţinătorii mei nu vom candida pentru BPL al PDL. Rămânem în partid ca opozanţi ai USL

Postat la 25 martie 2013 22 afişări

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, că ea şi susţinătorii moţiunii sale pentru şefia PDL nu vor candida pentru noul BPN, vor rămâne în partid ca un "grup cu o identitate bine definită" şi vor face o opoziţie la USL şi nu la actuala conducere a partidului.

Udrea: Eu şi susţinătorii mei nu vom candida pentru BPL al PDL. Rămânem în partid ca opozanţi ai USL

 "Am discutat cu colegii, susţinătorii mei în competiţia în interiorul partidului şi am decis că nu vom negocia, nu numai în numele meu, dar şi în numele moţiunii «Un nou PDL, o nouă Românie», cu reprezentanţii susţinătorii lui VaVasile Blaganu vom participa la viitorul BPN, dar vom rămâne în partid, vom face opoziţie adevărată la USL", a anunţat ElElena Udrea

Udrea a mai spus că grupul său va fi unul cu "o identitate bine definită" şi se va bate pentru electoratul de centru-dreapta şi pentru a face ce a promis în moţiune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udrea-eu-si-sustinatorii-mei-nu-vom-candida-pentru-bpl-al-pdl-ramanem-in-partid-ca-opozanti-ai-usl-10689663
10689663
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.