Ucideri, decapitare şi viol: membrii Hamas interogaţi detaliază atrocităţile împotriva civililor

Postat la 24 octombrie 2023 265 afişări

Ucideri, decapitare şi viol: membrii Hamas interogaţi detaliază atrocităţile împotriva civililor

Israelul a făcut o compilaţie a interogatoriilor teroriştilor Hamas responsabili de masacrul din 7 octombrie. În cadrul interogatoriilor, ei recunosc o serie de crime împotriva umanităţii.

Într-un videoclip difuzat de Forţele de Apărare Israelului, o persoană a cărei faţă este înceţoşată a spus că bărbaţilor înarmaţi li s-au dat instrucţiuni să omoare pe toţi cei pe care i-au văzut.

Teroristul a fost capturat în timpul unui atac asupra Kibbutz Alumim, potrivit IDF. În timpul atacului, echipa locală de securitate a kibutzului a reuşit să respingă teroriştii.

Atenţie! Urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Israelul a făcut o compilaţie a interogatoriilor teroriştilor Hamas responsabili de masacrul din 7 octombrie. În cadrul interogatoriilor, ei recunosc o serie de crime împotriva umanităţii, inclusiv viol, decapitare, ucidere de copii şi multe altele, scrie Times of Israel.

Agenţiile de securitate israeliene au publicat luni imagini video de la interogatoriile a şapte terorişti Hamas care au fost capturaţi în urma atacului grupării teroriste palestiniene din 7 octombrie, în care au recunoscut că li s-a ordonat să comită atrocităţi împotriva civililor israelieni.

Într-un videoclip difuzat de Forţele de Apărare Israelului, o persoană a cărei faţă este înceţoşată a spus că bărbaţilor înarmaţi li s-au dat instrucţiuni să omoare pe toţi cei pe care i-au văzut, inclusiv decapitarea victimelor şi tăierea picioarelor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atrocitati,
civili,
hamas

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.