Uber îşi construieşte un sediu nou în San Francisco. Cum va arăta clădirea - FOTO

Autor: Paula Rusanu Postat la 28 mai 2015 86 afişări

Compania americană de transport Uber plănuieşte să se mute într-un sediu central nou, care urmează să fie construit în cartierul Mission Bay din San Francisco, până la începutul lui 2018.

Noul sediu Uber se întinde pe aproape 40.000 de metri pătraţi şi urmează să găzduiască peste 3.000 de angajaţi ai companiei, care operează în prezent în peste 200 de oraşe din 55 de ţări.

Complexul include două clădiri de şase, respectiv 11 etaje, cu faţade din sticlă, unite între ele de mai multe pasarele, de asemenea transparente.

Primele imagini cu planurile campusului au fost date publicităţii de către firma de arhitectură SHoP Architects, care a proiectat clădirile împreună cu firma de design interior Studio O+A.

Întregul design este menit să reflecte caracterul deschis din cultura corporatistă a companiei, conform unuia dintre liderii acesteia, Adony Beniares, citat de SF Gate.

„Există o transparenţă pe care o avem la nivel intern, prin care oricine poate discuta cu oricine despre ceea ce se întâmplă”, susţine Beniares, indiferent de funcţii sau nivele de responsabilitate.

Lucrările de construcţie a noului sediu Uber sunt programate să înceapă în toamna acestui an, urmând ca porţile complexului să fie deschise cel mai târziu la începutul anului 2018.

Campusul din Mission Bay nu va fi destinat, însă, şi şoferilor Uber, care vor fi înregistraţi şi instruiţi în alte centre partenere.

Fondată în 2009, compania americană Uber îi ajută pe pasageri să găsească cel mai apropiat şofer profesionist sau neprofesionist dispus să ofere servicii de transport contra cost. Aplicaţia care face posibilă această legătură a fost lansată şi în România, în prima parte a anului, Bucureştiul fiind primul oraş care beneficiază de serviciile platformei.

În prezent, Uber îşi desfăşoară activitatea în trei sedii diferite din San Francisco, California.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/uber-isi-construieste-un-sediu-nou-in-san-francisco-cum-va-arata-cladirea-foto-14353810
14353810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.