Tymbark confirmă că a cumpărat snacksurile Salatini de la Pan Group Craiova

Autor: Mădălina Dediu Panaete Postat la 01 martie 2013 88 afişări

Tymbark Maspex, cel mai mare producător de nectaruri de pe piaţa locală, confirmă achiziţionarea unei părţi din activele companiei din domeniul panificaţiei Pan Group Craiova. ZF a scris în urmă cu o lună despre intenţia Tymbark de a prelua o parte din compania craioveană.

Tymbark Maspex, cel mai mare producător de nectaruri de pe piaţa locală, confirmă achiziţionarea unei părţi din activele companiei din domeniul panificaţiei Pan Group Craiova. ZF a scris în urmă cu o lună despre intenţia Tymbark de a prelua o parte din compania craioveană. Tranzacţia urmează să fie aprobată de Consiliul Concurenţei şi constă în achiziţionarea de către Tymbark a brandurilor de snacksuri Salatini, Capollini, Tismana, Rollini d'Oro, dar şi a liniilor de fabricaţie a acestor produse. "Adăugarea în portofoliul nostru a bine-cunoscutelor branduri Salatini şi Capollini va favoriza dezvoltarea companiei noastre într-o categorie nouă şi de perspectivă", a declarat Krzysztof Grabowski, preşedintele consiliului de administraţie al Tymbark Maspex România. Tymbark intră acum pe piaţa snacksurilor, estimată la 200 mil. lei (45 mil. euro), în care se luptă cu jucători ca Pepsi Co, care are în portofoliu branduri ca Lay's, Star sau Krax, sau Best Foods cu marca de snacksuri Lotto. Tymbark, care a intrat pe piaţa românească în 1996, a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri cu 15%, până la aproximativ 77 mil. euro.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tymbark-confirma-ca-a-cumparat-snacksurile-salatini-de-la-pan-group-craiova-10619977
10619977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.