Turismul pe mobil: Românii aleg destinaţii europene şi cheltuie până la 1.500 euro pentru vacanţe

Postat la 19 iunie 2016 159 afişări

Românilor le place să călătorească şi folosesc intens dispozitivele mobile, inclusiv atunci când este vorba de planificarea şi rezervarea următoarei lor vacanţe. Agenţia de turism online Tripsta prezintă datele unui studiu, potriviti căruia românii cheltuie până la 1.500 euro pentru o vacanţă.

Românii aleg destinaţii europene şi cheltuie până la peste 1.500 euro pentru vacanţele rezervate de pe dispozitive mobile. Românilor le place să călătorească şi folosesc intens dispozitivele mobile, inclusiv atunci când este vorba de planificarea şi rezervarea următoarei lor vacanţe.

Conform datelor prezentate de agenţia de turism Tripsta, numărul rezervărilor făcute de români de pe dispozitive mobile a continuat să crească şi în 2016, bărbaţii folosind mult mai mult decât femeile dispozitivele mobile pentru a-şi rezerva călătoriile, şi în acest an.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
ROMÂNIA,
TELEFONIE MOBILĂ
/actualitate/turismul-pe-mobil-romanii-aleg-destinatii-europene-si-cheltuie-pana-la-1-500-euro-pentru-vacante-15500321
15500321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.