Tu ai prins ofertele de la lansarea Huawei Online Store? Dar voucherele care valorează în total 6.000 de lei?

Postat la 20 mai 2021 184 afişări

Articol cu continut publicitar

Tu ai prins ofertele de la lansarea Huawei Online Store? Dar voucherele care valorează în total 6.000 de lei?

Dacă abia acum auzi despre cel mai nou magazin online unde găseşti toate ecranele de care ai nevoie, trebuie mai întâi să ştii că primul voucher de 100 de lei îl primeşti chiar înainte să îţi faci cont.

Cei care se înscriu la newsletter-ul dedicat magazinului online Huawei primesc automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot utiliza la achiziţia de produse.

Înainte să te apuci de cumpărături trebuie să mai ştii că cei care îşi fac cont pe platformă primesc vouchere în valoare totală de 6.000 de lei.

Top şase recomandări din ofertă

Pentru orele din zi în care vrei un dispozitiv cât mai performant pentru tine şi pentru munca ta, magazinul Huawei Online Store te aşteaptă cu oferte la laptopurile tale preferate.

Astfel, laptopurile MateBook D14 şi MateBook D15 te aşteaptă cu reduceri de 800 de lei acum, un moment numai bun să foloseşti voucherele pe care le-ai primit.

Cea mai mare reducere este de 1.000 de lei, aplicabilă smartphone-urilor de ultimă generaţie Huawei Mate 40 Pro şi Huawei Mate P40 Pro.

În cazul în care eşti o persoană dinamică, în mişcare, care vrea toate aplicaţiile pe acelaşi ecran, tableta Huawei MatePad vine cu oferta care se potriveşte pentru tine.

Dacă procesorul octa-core, ecranul de 10.4" sau cei 4GB RAM nu te conving, află că tableta MatePad te aşteaptă în magazinul tău online www.huaweistore.ro cu o reducere aplicabilă de 300 de lei.

Pentru utilizatorii care vor puţin mai mult de la purtabilele lor, Huawei oferă posibilitatea unei reduceri de 500 de lei pentru WATCH GT 2 Pro.

Ce mai are Huawei Online Store pentru tine

Creat special pentru a-i menţine în permanenţă pe consumatori conectaţi la produsele şi la cele mai bune oferte, Huawei Online Store conţine toate categoriile de dispozitive pe care le cauţi.

Mai mult, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, wearables şi până la audio, vei beneficia de livrare gratuită la produsele comandate, plus posibilitate de plată în numerar fără taxe adiţionale.

Totodată, înlocuirea şi returul sunt gratuite în maximum 14 zile de la achiziţie, fără a fi obligat să îţi motivezi decizia.

Dacă te întrebi ce poţi face cu voucherele tale care valorează în total 6.000 de lei, afla ca acestea pot fi folosite la achizitionarea unor produse precum cântarul HUAWEI Body Scale 3, brăţara de fitness HUAWEI Band 4 sau căştile HUAWEI FreeBuds 3i.

În acelaşi timp, voucherele ofera reduceri si pentru ceasurile HUAWEI WATCH GT2, HUAWEI WATCH GT2 42mm, în variantele de culoare Refined Gold şi Frosty White, cât şi HUAWEI WATCH GT2 Pro.

Poţi folosi voucherele din Huawei Online Store şi pentru tableta MatePad, telefoanele P40 Lite 5G, P40 Pro şi Mate40 Pro, sau cele mai noi modele de notebook, precum MateBook D14 şi D15, ediţia 2021, echipate cu procesoare Intel generaţia a 11-a.

Nu în ultimul rând, dacă faci achiziţii de cel puţin 100 de lei până la sfârşitul lunii mai intri în tragerea la sorţi pentru un premium de 10.999 lei – adică un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabileşte standardele într-o nouă categorie de smartphone.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
online

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.