Trump afirmă că "războaiele comerciale sunt bune şi uşor de câştigat"

Postat la 02 martie 2018 45 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a afirmat vineri, în contextul deciziei de impunere a unor taxe vamale suplimentare la importurile de oţel şi aluminiu, că "războaiele comerciale sunt bune şi uşor de câştigat".

Trump afirmă că "războaiele comerciale sunt bune şi uşor de câştigat"

"Atunci când o ţară (SUA) pierde miliarde de dolari din comerţ în relaţiile cu aproape toate ţările cu care are afaceri, războaiele comerciale sunt bune şi uşor de câştigat. Spre exemplu, când pierdem 100 de miliarde de dolari cu o anumită ţară, iar ei prosperă, prin întreruperea relaţiilor comerciale câştigăm mult. Este uşor!", a transmis Donald Trump vineri prin Twitter.

"Trebuie să protejăm ţara noastră şi angajaţii noştri. Industria americană a oţelului este în stare proastă. Iar dacă nu avem oţel, nu avem o ţară!", a argumentat liderul de la Casa Albă.

Statele Unite ale Americii vor impune începând de săptămâna viitoare tarife suplimentare la importurile de oţel şi aluminiu, a anunţat joi seară preşedintele Donald Trump.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.