Trump admite pentru prima dată că Biden a câştigat alegerile din SUA

Autor: Gabriel Negreanu Postat la 15 noiembrie 2020 222 afişări

UPDATE: Trump a revenit cu o postare în care spune că nu cedează alegerile

 

A câştigat doar în ochii FAKE NEWS MEDIA. Nu cedez! Avem un drum lung de parcurs. Acest scrutin a fost fraudat!, a scris Trump pe Twitter.

 

Ştire iniţială

 

„A câştigat pentru că alegerile au fost trucate. accesul OBSERVATORI DE VOT nu a fost permis , votul a fost înregistrat de o companie privată de extremă stânga, Dominion, cu o reputaţie proastă şi echipamente expirate", a scris Trump pe Twitter duminică dimineaţă.

 

Comentariile sale vin după ce câteva mii de susţinători s-au adunat sâmbătă la Washington DC pentru a protesta împotriva rezultatelor alegerilor. Cel puţin 20 de persoane au fost arestate.

 

Într-o serie de tweet-uri din noaptea târziu, preşedintele a afirmat că „stânga radicală ANTIFA SCUM” a fost de vină pentru violenţă. 

 

Strigătele de „opriţi furtul” şi „număraţi fiecare vot” s-au auzit din mulţime în pofida faptului că o coaliţie largă de oficiali de top din guvern, oficiali electorali şi observatori a declarat că votarea din 3 noiembrie şi numărarea voturilor s-au desfăşurat fără probleme majore.

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.