Trotinetele electrice Lime pot fi închiriate de astăzi direct în aplicaţia Uber în Bucureşti, în baza unui parteneriat între cele două platforme

Autor: Roxana Rosu Postat la 02 iulie 2020 172 afişări

Trotinetele electrice Lime pot fi închiriate de astăzi direct în aplicaţia Uber în Bucureşti, în baza unui parteneriat între cele două platforme

Trotinetele electrice Lime pot fi închiriate de astăzi direct în aplicaţia Uber în Bucureşti, în baza unui parteneriat între cele două platforme. 

Utilizatorii Uber vor putea vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicaţiei, după apăsarea butonului „Închiriază”.

Trotinetele electrice Lime vor fi disponibile pentru utilizatorii Uber la preţul de 3 Lei pentru deblocare şi 0.6 Lei pe minut în timpul cursei.

Toate trotinetele pot atinge o viteză maximă de 20 km/oră.

”Odată cu implementarea treptată a măsurilor de relaxare în Bucureşti, micro mobilitatea va avea un rol important în completarea şi extinderea reţelelor de transport în comun. În plus, aceasta le oferă oamenilor o alternativă excelentă pentru a se deplasa în siguranţă, oferind posibilitatea de distanţare socială chiar şi în drumul către locul de muncă, la un preţ convenabil”, se arată în comunicatul Uber.

Compania americană Lime are circa 1.000 de trotinete electrice pe străzile din Capitală. Lime a intrat pe piaţa locală în urmă cu un an, iar Capitala a generat pentru companie peste 1 milion de călătorii înainte de pandemia de Covid-19.

Potrivit unui anunţ publicat de Lime la începutul lunii mai, compania de ridesharing Uber conduce o rundă de finanţare de 170 milioane de dolari pentru start-up-ul de trotinete electrice. Ceilalţi investitori care participă la această rundă de finanţare sunt: fondul de investiţii Bain Capital Ventures, gigantul Alphabet şi braţul de investiţii al Alphabet, GV.

În cadrul tranzacţiei, Uber va transfera propria companie de trotinete şi scutere electrice, Jump, către Lime, urmând ca aplicaţiile pentru cele două servicii să fie integrate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
aplicatie,
utilizatori,
apropiere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.