Trofeul Ligii Campionilor a fost expus în Piaţa Enescu

Autor: Andrei Mazurchievici Postat la 04 octombrie 2013 40 afişări

Trofeul Ligii Campionilor a fost expus, vineri, în Piaţa Enescu din Capitală, în cadrul unei ceremonii la care au participat Miodrag Belodedici, ambasadorul în România al evenimentului, şi selecţionerul Rusiei, Fabio Capello, câştigător al competiţiei cu AC Milan în 1994.

Trofeul va sta în România până duminică, iar fanii pot să se fotografieze cu el vineri, între orele 15.00 şi 18.00, sâmbătă între orele 10.00 şi 22.00 şi duminică între orele 10.00 şi 18.00.

Trofeul Ligii Campionilor a ajuns în România la 30 septembrie, el mai fiind expus la Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov.

Într-un cort ridicat lângă locul în care este expus trofeul, organizatorii au amenajat un spaţiu în care se regăsesc diferite obiecte, precum ghetele de joc ale lui Ricardo Kaka, tricoul purtat de Lionel Messi la finala din 2009 de la Roma dintre FC Barcelona şi Manchester United, scor 2-0, echipamentul de joc al lui Xavi Hernandez, purtat la finala din 2011, FC Barcelona - Manchester United, scor 3-1, cel al lui Cristiano Ronaldo de pe vremea când evolua la Manchester United şi cel al lui Philipp Lahm de la Bayern Munchen.

Toate obiectele sunt însoţite şi de autografele jucătorilor respectivi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
TROFEUL LC,
PIAŢA ENESCU
/actualitate/trofeul-ligii-campionilor-a-fost-expus-in-piata-enescu-11455440
11455440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.