Trenduri de călătorie în România. Care este destinaţia cu cea mai mare creştere în căutările de cazare

Autor: Andreea Tobias Postat la 01 februarie 2023 25 afişări

Trenduri de călătorie în România. Care este  destinaţia cu cea mai mare creştere în căutările de cazare

Destinaţiile preferate de vacanţă ale românilor, anul trecut, au fost Bulgaria, Turcia şi Grecia, iar ca oraşe Varna, Sunny Beach şi Hurghada. Destinaţia cu cea mai mare creştere în căutările de cazare a fost Turcia.

Destinaţiile preferate ale românilor pentru zboruri, anul trecut, conform căutărilor pe Google, au fost Italia, Spania şi Marea Britanie.

Ca oraşe, cele mai căutate pentru zboruri au fost Londra, Paris şi Roma.

Dincolo de ţările cu o numeroasă diaspora românească, se remarcă prezenţa între cele mai căutate destinaţii pentru zboruri Emiratele Arabe Unite (Dubai) şi Ţările de Jos (Amsterdam).

Destinaţiile preferate de vacanţă ale românilor, anul trecut, au fost Bulgaria, Turcia şi Grecia, iar ca oraşe Varna, Sunny Beach şi Hurghada. Destinaţia cu cea mai mare creştere în căutările de cazare pe Google în 2022 din România a fost Turcia, care are şi cele mai multe localităţi în top - cinci.

Ţările cu cea mai mare diaspora românească generează cel mai mare interes în căutările după zboruri către România.

Oraşele din România cu cea mai mare creştere a interesului pentru cazări au fost, în 2022, Bucureşti, Craiova şi Geoagiu-Băi.

Oraşele din România cu cea mai mare creştere a cererii de cazare au fost, anul trecut, Bucureşti, Craiova, Geoagiu-Băi, Otopeni, Iaşi, Timişoara, Târgu Ocna, Sărata-Monteoru, Cluj-Napoca şi Căciulata.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trenduri,
călătorie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.