Trei tineri din Cluj au lansat o aplicaţie care scurtează timpul de aşteptare în restaurante

Postat la 08 decembrie 2016 356 afişări

Trei tineri din Cluj au lansat o aplicaţie care scurtează timpul de aşteptare în restaurante

Lucian Cramba, Alex Coman şi Bogdan Herea sunt trei tineri din Cluj care au lansat o aplicaţie menită să reducă timpul petrecut de clienţi în restaurante, până li se ia comanda sau plătesc, şi în acelaşi timp ajută localurile să îşi eficientizeze activitatea şi gestiunea stocurilor.

Fast Order a fost lansată în luna martie şi are 15.000 de utilizatori şi circa 100 de localuri înregistrate. Pentru a fi inclus în reţea, restaurantul sau barul plăteşte o taxă lunară de 50-100 de euro, cei trei tineri mizând pe încasări de 100.000 euro în acest an.

Targetul lor este să fie prezenţi în 3.000 de restau­rante în 2-3 ani, planu­rile pe ter­men lung fiind ca 10.000 de resta­urante să folo­sească aplicaţia lor.

„E greu să satis­faci nevoile clien­ţilor când e aglo­merat, să ser­veşti pe toată lumea efi­cient. E greu să gă­seşti per­sonal ca­li­ficat pen­tru a a­du­­ce va­loa­re resta­u­ran­tului tău“, a spus la ZF Live Lu­cian Cramba.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
aplicatie,
lansare,
tineri,
cluj,
restaurante,
asteptare,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.