Trei presupuşi atacatori din aeroportul Zaventem, implicaţi şi în atentatele din Paris, identificaţi

Postat la 23 martie 2016 117 afişări

Trei presupuşi atacatori din aeroportul Zaventem, implicaţi şi în atentatele din Paris, identificaţi

Al treilea atacator căutat de autorităţile belgiene care a fost surprins de camerele de supraveghere de pe aeroportul Zaventem, reuşind să scape, este Najim Laachraoui, fiind implicat şi în atentatele din Paris, în care ar fi avut un rol decisiv, relatează postul belgian RTBF.

Doi belgieni, fraţii Khalid şi Brahim El Bakroui, au fost identificaţi drept presupuşii atacatori kamikaze care s-au detonat pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, marţi dimineaţă, fiind căutaţi şi în cadrul anchetei privitoare la atentatele din Paris, anunţă RTBF, citând o sursă din poliţie, informează Ziarul Financiar.

Cei trei suspecţi pentru atentatul de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles au ajuns la faţa locului cu ajutorul unui taxi. Şoferul maşinii a dat declaraţii în faţa anchetatorilor. Acesta spune că i-a luat pe cei trei suspecţi din suburbia Scharbeek, pe care poliţiştii au răscolit-o toată noaptea.

Khalid El Bakraoui ar fi închiriat sub un nume fals un apartament din zona Forest, din suburbiile Bruxellesului, unde au avut loc săptămâna trecută operaţiuni de amploare ale poliţiei pentru arestarea lui Salah Abdeslam, islamistul dat în urmărire generală timp de patru luni pentru implicare în atentatele teroriste din Paris şi care a fost arestat vinerea trecută.

În apartamentul respectiv, au fost găsite amprentele lui Abdeslam şi a murit un islamist algerian în confruntările cu poliţia.

În atentatele de la Bruxelles de marţi dimineaţă care au vizat aeroportul Zaventem şi staţia de metrou Maalbeek, 31 de persoane au murit şi 250 au fost rănite, scrie 20minutes.fr.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-presupusi-atacatori-din-aeroportul-zaventem-implicati-si-in-atentatele-din-paris-identificati-15138252
15138252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.