Bucureştiul este unul dintre oraşele cu cel mai aglomerat trafic rutier din lume. Mexico City este pe primul loc

Postat la 22 martie 2016 163 afişări

Bucureştiul este unul dintre oraşele cu cel mai aglomerat trafic rutier din lume. Mexico City este pe primul loc

Istanbul a fost doborât de pe primul loc de către Mexico City. Conducătorii auto din capitala Mexicului se pot aştepta să petreacă cu 59% mai mult timp în trafic la ore oră din zi şi cu 103% mai mult în perioadele de vârf faţă de un trafic liber, necongestionat. Nici Bucureştiul nu stă mai bine. Capitala României este locul şase mondial şi locul doi în Europa, după Moscova.

Clasamentul arată în felul următor: Mexico City (59%), Bangkok (57%), Istanbul (50%), Rio de Janeiro (47%) şi Moscova (44%), Bucureşti (43%) la egalitate cu Salvador şi Recife.

Indicele de trafic TomTom a analizat 295 de oraşe din 38 de ţări de pe şase continente. TomTom utilizează 14 trilioane de puncte de date care au fost adunate de-a lungul a 8 ani. Potrivit datelor TomTom, aglomeraţia din trafic a crescut cu 13% la nivel global din 2008. Aglomeraşia din trafic a crescut cu 17% în America de Nord cu 17%, însă s-au înregistrat şi scăderi, Italia (-7%) sau Spania (-13%)

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bucurestiul-este-unul-dintre-orasele-cu-cel-mai-aglomerat-trafic-rutier-din-lume-mexico-city-este-pe-primul-loc-15133333
15133333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.