Totul despre noul iPhone: cum arată şi ce face SE, cel mai nou pariu al Apple

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 martie 2016 400 afişări

Noul iPhone SE (a se citi "essay", după cum ne precizează Apple) poate fi caracterizat, foarte pe scurt, astfel: un iPhone 6S de mărimea unui iPhone 5S. Preţul? Ceva mai mic decât în cazul seriei 6, respectiv 399 de dolari.

Apple îl numeşte "cel mai puternic smartphone de 4 inci realizat vreodată", şi pe bună dreptate; nimeni  nu şi-a pus măcar problema să doteze un device cu display de doar 4 inci cu atât RAM şi cu un procesor atât de puternic.

Vorbim de un procesor Apple A9 alături de un coprocesor M9. Camera este de asemenea preluată de la seria 6, mai precis un iSight de 12 megapixeli cu flash dual-tone şi posibilitatea de a filma în 4K.

"Mulţi, foarte mulţi clienţi ne-au cerut acest model", a spus CEO-ul Tim Cook în timpul conferinţei. "Iar astăzi ei au primit ce au cerut."

iPhone SE va avea un preţ de plecare de 399 de dolari pentru modelul cu memorie de 16 GB şi va ajunge până la 499 de dolari pentru modelul cu 64 GB. El va fi disponibil în culori tradiţionale Apple precum gold şi rose gold, dar şi pe argintiu sau negru.

Precomenzile încep pe 24 martie, iar până la sfârşitul lunii mai SE va fi disponibil în peste 100 de ţări.

Sursă video: The Verge

Urmărește Business Magazin

/actualitate/totul-despre-noul-iphone-cum-arata-si-ce-face-se-cel-mai-nou-pariu-al-apple-15132379
15132379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.